evandeveen cover
Nederlands / English 

didactiek en toetsing voor docenten en trainers

cv en opdrachtgevers

E van de Veen

meer over Evelyn

Evelyn van de Veen is sinds 2000 werkzaam als docent en trainer. Ze combineert ervaring met een stevige conceptuele basis, en is opgeleid door Karin de Galan (School voor Training). Sinds 2012 werkt zij als zelfstandig trainer met haar bedrijf evandeveen.

Van 2007 tot 2012 was Evelyn docententrainer in het team Hoger Onderwijs bij het Centrum voor Nascholing (CNA) in Amsterdam. Daar ontwikkelde en gaf ze didactische trainingen voor docenten in het Hoger Onderwijs, zowel in het Nederlands als in het Engels. Ze heeft veel ervaring in het opzetten en verzorgen van trainingen voor docenten die effectiever willen lesgeven in het Engels.

Voordat zij bij CNA ging werken, werkte Evelyn voor de Technische Universiteit Delft. Eerst als docent Engels, later als docententrainer en onderwijsadviseur. In die rol gaf zij o.a. docententrainingen in Kuala Lumpur (Maleisiƫ) en Ernakulam (India).

Zij heeft een doctoraal in Klassieke Talen van de Rijks Universiteit Groningen, en een MSc in Informatica van de University of Edinburgh. Na haar studie werkte zij ruim zeven jaar als onderzoeker en manager bij Canon Research Centre Europe in de buurt van Londen.


Logo Logo
Logo Logo
Logo
Logo Logo

opdrachtgevers

evandeveen verzorgt toetsmodules van BKO trajecten, maatwerktrainingen en workshops.

Recente opdrachtgevers zijn onder andere TU Eindhoven, TU Delft, UN-IHE Institute for Water Education, Hogeschool Utrecht, Hanzehogeschool Groningen, Vereniging Hogescholen, University of Aruba.


Logo

contact en informatie

Evelyn van de Veen


Email: info@evandeveen.nl

Website: www.evandeveen.nl
Linked-in: www.linkedin.com/in/evelynvandeveen/nl

evandeveen is gevestigd in Amsterdam
Inschrijfnr KvK: 56246870

evandeveen is het best bereikbaar per email

Evelyn neemt momenteel geen opdrachten aan.


Email: info@evandeveen.nl privacy verklaring website by waterlily-unlimited V7.2