evandeveen cover
Nederlands / English 

Over mij

Evelyn op reis

meer over Evelyn

Het verhaal van mijn leven zit vol beweging: als kind vaak verhuisd, als volwassene lang in het buitenland (Groot-Britannië) gewoond, en heel verschillende banen gehad. Ik begon als onderzoeker in de informatica, switchte naar lesgeven als docent Engels, en ontwikkelde me door naar docententrainer. Sinds 2013 deed ik dat als zelfstandige, voor mijn eigen bedrijf evandeveen. Ik heb altijd veel gereisd.

In 2020 kwam die beweging tot stilstand toen ik tijdens een rondje hardlopen op mijn hoofd viel. Ik had een hersenschudding, en ik was al overbelast. Geen goede combinatie en het begin van een lang herstelproces. Het heeft bijna drie jaar geduurd voordat ik weer kon zeggen ‘ik voel me niet meer beperkt.’ Ik kom weer in beweging, maar dat doe ik wel rustig aan. Als je geen haast hebt, is alles zoveel leuker.

Als je alle tijd hebt, wat ga je dan doen? Dat vind ik heel interessant om te ontdekken. Ik ga bijvoorbeeld wel uitgebreider koken en bakken, maar niet vaker tuinieren. Verder leer ik vooral heel graag nieuwe dingen en dat doe ik dan met volle overgave. Spaanse les, vlinderslagcursus, de geschiedenis van Spanje in de middeleeuwen. En verhalen vertellen, natuurlijk.

Mijn thuisbasis is Amsterdam.


Logo

contact en informatie

Evelyn van de Veen

Email: info@evandeveen.nl

Website: www.evandeveen.nl
Linked-in: www.linkedin.com/in/evelynvandeveen/nl


Email: info@evandeveen.nl privacy verklaring website by waterlily-unlimited V8.0